Herhangi bir ücretsiz çevrimiçi video onarım araçları var mı?

Bozuk bir video dosyam var ve artık oynatamıyorum. Hasarlı bir video dosyasını onarabilen ücretsiz çevrimiçi araçları bilen var mı? Özel bir etkinliği kaydettim ve bozulmuş gibi görünüyor. Onu kurtarmak için güvenilir bir çözüm arıyorum. Şimdiden teşekkürler!

Bozuk video dosyalarını onarabilecek bazı ücretsiz çevrimiçi araçları kullanmayı deneyebilirsiniz. Karşılaştığım güvenilir bir seçenek, ‘Zeki Video Onarıcı’ olarak bilinen ücretsiz video onarım aracıdır. Oldukça basit ve çeşitli dosya formatlarıyla makul bir iş çıkarıyor.

İşte nasıl kullanacağınız:

1. Bozuk video dosyasını yükleyin.
  2. Aracın dosyayı işlemesini ve onarmasını bekleyin, genellikle birkaç dakika sürer.
  3. Onarılan dosyayı indirin.

.mp4 dosyalarını onarırken başarılı oldum. Daha ayrıntılı adımlar için Reddit’teki birkaç video onarım öğreticisini de kontrol edebilirsiniz. İşte yararlı olabilecek bir öğretici Reddit’te.

Sadece aklınızda bulundurun, başarının dosyanın ne kadar hasarlı olduğuna bağlı olarak değişebileceğini unutmayın. Bazen farklı araçlarla birkaç deneme gerekebilir. İyi şanslar!

Üzgünüm bozuk video dosyanızla ilgili yaşadığınız sıkıntılar için. Yukarıda önerilen ‘Zeki Video Tamirci’ iyi bir tavsiye olsa da, bazı ücretsiz alternatiflere de göz atmak isteyebilirsiniz.

Kişisel olarak büyük başarıyla kullandığım bir araç ‘Restore.Media’. Çeşitli video formatlarını destekleyen ve çoğu yaygın bozulma türünü gerçekten düzeltebilen basit bir hizmet. Benzer şekilde çalışır:

1. Bozuk dosyanızı yükleyin.
  2. Gerekli tamir türünü seçin.
  3. Tamir edilmiş versiyonu indirin.

Ama yüzleşelim, bir video dosyasını düzeltmek her zaman sorunsuz gitmez. Bazen ilk deneme sorunu tamamen çözmeyebilir, bu yüzden işte bir ipucu: VLC Media Player kullanmayı düşünün. Ücretsizdir ve inan ya da inanma, hafif bozuk dosyalar için daha iyi çalışabilecek .avi dosyalarını düzeltmek için yerleşik bir araca sahiptir. Sadece ‘Araçlar’ menüsüne gidin, 'Tercihler’i seçin ve ‘Her Zaman Düzenle’ seçeneğini değiştirin.

Ayrıca, kodlama süreci sırasında bozuk verileri temizleyip temizleyemediğini görmek için video dönüşümü için ‘El Freni’ kullanmayı deneyebilirsiniz. Bu daha çok bir çözüm yolu aracı olup, doğrudan bir tamir aracı olmasa da, beni birden fazla kez kurtardı.

Hala sorun yaşayan varsa, işte güvenilir video tamir kaynağı bu sizin kurtarıcınız olabilir.

Orada iyi şanslar! Ve hey, eğer biri daha iyi bir şey bulursa, burada paylaşsın ki hepimiz faydalanalım!